2012. január 17., kedd

BUÉK!

Ezúton kicsit késve szeretnénk nektek boldog új évet kívánni!
Meghoztuk nektek az I am Sam 4. részét, remélem tetszeni fog.
És... Mirinek köszönhetően megérkezett a Ghost hunt 5. része is, s egyúttal régebbi részeket is feltöltöttem mediafire-re, így újra elérhetőek.

Jó szórakozást hozzájuk!

Akik szeretik Bad boy, good boy (MissA) számot, illetve, akik csak szeretnének egy jót nevetni, azoknak kötelező darab. ;) (ÉN először látván majd leestem a székről. :D )


És az aktuális kedvenc: 




Itadakimasu!
Nestel

3 megjegyzés:

  1. Helló! Nagyon örülök a fordításaitoknak, ügyesek vagytok, és olyan doramákat kezdtetek el, amit szerintem magamtól meg sem találtam volna. :) Kitartás, már nagyon várom a következő Q.E.D.-t és I am Sam-et! Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Szia, nagyon köszönjük a bátorító szavakat, ez most nagyon jókor jött:D A részek készülnek. Én sajnos a Q.E.D-del az utóbbi időben kicsit leragadtam, de most már összeszedtem magam s megpróbálom minél hamarabb befejezni.
    Amúgy ha tudnátok, mennyit válogattunk a doramák között, míg kiválasztottuk ezt a kettőt... Kb egy hétig tartott...
    Tinti

    VálaszTörlés
  3. Megértem az érzést, nekem sem akar menni a fordítás. A fele kész van, a második félnek viszont nem tudok nekiállni. :/ A választást is megértem... nem mindegy, mivel dolgozik az ember hónapokon keresztül. Ezért is nem merek komolyabb feladatba belefogni, mert félbe hagyni nem akarom. Maradok a filmeknél egyelőre. :D Nektek hajrá, kitartás, erő meg minden más! <3

    VálaszTörlés