2011. augusztus 30., kedd

Herb


Címe: Herb
Műfaj: romantikus, dráma
Epizódok száma: 1

Jong Beom egy fiatal rendőr tiszt, aki megörül a szép nőkért. Egy nap aztán ő és a munkatársi észre vesznek egy nagyon szép nőt aki épp át készül menni a zebrán. Manipulálják a lámpákat, így a csinos lány nagy gondba esik, hogy átmenjen-e vagy sem. Jong Beom, segít neki, s telefon számot cserélnek. Elkezdenek találkozgatni, s egészen addig nagyon boldogak míg Jong Beom számára ki nem derül, hogy a lány értelmi fogyatékos. Bár 20 évesnek néz ki a természete egy 7 éves szintjén van. Jong Beum nagyon ledöbben, s nem tud mit tenni, szakítson vele? Vagy ne?

Ez a történet első látásra rabul ejtett azóta vagy láttam ezerszer. Bár az ismertetőben csak Jong Beumról írtam, még se ő áll majd a történet közép pontjában. Hanem a butuska, de éppen ezért szeretni való Sang Eun és anyja. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fantasztikus filmet, amely megdobogtatja az ember szívét!

Gang Hye Jeong - Sang Eun
Jeong Gyeong Ho - Jong Beom
Bae Jong Bo - Hyeon Suk
Lee Mi Yong - Mi Ja
Lee Yeung Yu - Yeong Ran

Fordította:Tinti10
Ellenőrizte:Nestel

A felirathoz videót innen lehet letölteni:http://myasiancinema.com/k-movie-herb-2007

Softsub:
Felirat letöltés
Tinti10
5 megjegyzés:

 1. nagyon szépen köszönöm e film feliratát:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szívesen. Remélem tetszett!

  VálaszTörlés
 3. köszönöm a feliratot, még nem tudtam megnézni, kicsit lassan jön le a film :D

  VálaszTörlés
 4. Igazság szerint szeretem az ehhez hasonló filmeket, nekem az első ilyen filmem volt az I am Sam : http://www.youtube.com/watch?v=EROTbDCr5ag valami eszméletlen aranyos megható és megdöbbentő film volt a számomra. Nem rég akadtam rá erre és a Seventh Room's Gift -re. Nagyon köszönöm a fordítást .)

  VálaszTörlés