2011. augusztus 26., péntek

Helyzetjelentés 2.0


Hát nem tudom, hogy ebben a melegben ti, hogy bírjátok, de mi borzalmasan. Legalábbis én borzalmasan....
Az az egy szerencsém, hogy van egy piszkosul nagy medencénk, amiben meg jó hűvös a víz, s így nem sülünk meg. De az a gond a medencével, hogy ott meg nem tudok fordítani. Ezért amikor reggel felkelek mindig el kell döntenem, hogy akkor ma a medencében hűsölök, vagy bent a szaunában fordítok. Szerencsétekre az elmúlt egy hétben mindig az utóbbit választottam, ezért már kész van a Herb-nek a fordítása, s már csak a lektorálás, s a javítás van hátra, amit Nestel végez el. S van még pár jó hírem. Nestel végre felhagyott a passzív üzemmódjával, s úgy döntött, hogy elkezd egy doramát. Az I am Sam-et, aminek már a felénél tart. 
S még mindig nincs vége a jó hír özönnek, van egy új fordítónk, aki átvette tőlem a Ghost Hunt fordítását őt Miri alias Tira-channak hívják.

Köszöntjük őt a csapatban!

Most a rossz hírek, ami igazából nem annyira rosszak, a 18 vs. 29 című doramát töröltük a tervezettek közül, mert már egy másik Fansub csapat elkezdte a fordítását. Így nekem egyenlőre még nincs mit fordítanom, de ne aggódjatok, mert még ezen a héten szeretnék valamit keresni, ami meg felel az elvárásaimnak. 
A Herb és az I am Sam első része várhatólag olyan vasárnap lesz fenn, bár lehet, hogy csoda történik, s Nestel holnap késő estére befejezi mindkettőt. (Nestel: sajnos én nem hiszek a csodákban...)

Tinti10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése