2011. július 18., hétfő

Helyzetjelentés

Hát azt hiszem a cím mindent elárul. Pár dolgot szeretnék itt megosztani, a fordításokkal kapcsolatban:
Először is egy szomorú hírt szeretnék veletek megosztani, mi szerint füli-chan kilépett a csapatból, így már csak  egyedül én fordítok, és mivel egyedül vagyok, ezért szívesen várok angol tudással rendelkező egyének jelentkezését fordítónak. Én a legtöbb fan-sub csapattal ellentétben nem várok el tökéletes angol tudást, elég ha valaki csak minimálisan konyít hozzá, mert mint érezhetitek a fordításaimon én se nagyon értek hozzá, és talán ezért is vagyok ilyen lassú. 
És akkor jöjjenek a jó hírek. A Herbet elkezdtem fordítani, és jelenthetem, hogy 963 mondatból már 408 le van fordítva. De mivel nem igazán tudom behatárolni, h menni idő lenne egy óra lefordítása ezért még mindig nem tudom megmondani, hogy a Eighteen, Twenty című dramát fordítom-e majd. Itthon nagy házalakítás megy végbe, ami miatt egész nap dolgoznom kell és nem nagyon jut időm fordítani. De az biztos, hogy filmeket fogok fordítani, ha sorozatot nem is. Ezen a héten elutazok nyaralni, és mivel olyan helyre megyek, ahol nincs internet lehetőség ezért ez a két hét is kiesik. De szerencsére mire haza jövök kész lesz a ház, és így az egész agusztusom szabad lesz, és lesz időm a projectekre.
A Ghost Hunt 4. fejezete még nagyon az elején tart. Ezt már csak a 2 hét után fogjátok megkapni.

2 megjegyzés:

  1. Végül is milyen az a minimális angol tudás, mert nekem nincs nagy, sőt kicsi van, de boldogulni tudok vele???!! és nem merem magamat felajánlani, mert nem szeretnék rontani a munkádon:D de ha esetleg szükséged lenne egy nagyon minimális tudású embere bevállalom :D

    VálaszTörlés
  2. Szívesen várunk a csapatba:D Már mondtam, nekem is csak minimális van, szóval emiatt ne aggódj, de sajnos mivel én már holnap elutazok, a másik tagunk, pedig csak annyira vesz részt az egész munkában, hogy le ellenőrizze a helyesírást, néha pedig annyira se, ezért a közös munkát csak attól fogva tudjuk elkezdeni, amikor vissza tértem. Ha még ma elolvasod ezt a bejegyzést akkor kérlek dobj egy e-mailt erre a címre: mudra.regina@gmail.com és ha szerencsénk van, még tudunk megtudunk beszélni pár dolgot. (De ha nem ma olvasod akkor is írhatsz, csak akkor már nem biztos, hogy válaszolok is.)

    VálaszTörlés