2011. augusztus 30., kedd

Q.E.D


Címe: Q.E.D
Műfaj: vígjáték, nyomozós 
Epizódok száma: 10
Broadcast network (sugározta): NHK

Touma Sou egy zseni, aki bár már elvégzett egy egyetemet Amerikába. Haza térve újra beiratkozik egy középiskolába. Miért? Azt nem tudjuk. Mizuhara Kana ennek az iskolának egy tanulója. Míg Kana egy vidám élettel teli diák, addig Touma egy visszahúzódó okoskodó, de mégis nagyon kedves tanuló. Ezek ketten egy hosszúnak ígérkező barátságot kötnek, miután közösen megoldanak egy rejtélyt. A sorozat folyamán különféle rejtélyeket oldanak meg közös erőből. 

Miután befejeztem a Herbet, írtam, hogy fogok valami sorozatot keresni ami megfelel az elvárásaimnak. S ez úgy tűnik megfelel. Erre a sorozatra keresgélés közben találtam rá, s miután megnéztem az első részt úgy döntöttem ezt fogom csinálni (az első rész nagyon tetszett, s sokat nyomott a latba, hogy Nakamura játssza a főszerepet aki az egyik kedvenc színészem) Remélem nektek is annyira fog majd tetszeni az első rész mint nekem^^.

Nakamura Aoi - Touma Sou
Takahashi Ai - Mizuhara Kana
Ishiguro Ken - Mizuhara Kotaro
Nakamaya Takuya - Nishimaru Hiroki

Fordította: Tinti10
Ellenőrizte: Nestel


Előrehaladás:

4.rész fordítás alatt 17%


Tinti10

9 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nem találtam elérhetőséget, szval itt kérdezem meg, hogy benne lennétek-e egy cserében? :)
    www.meiyo-fansub.gportal.hu

    Caby

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    természetesen. :)
    Nestel :)

    VálaszTörlés
  3. Kérhetnék segítséget? Nincs más alternatíva a részek letöltéséhez?

    VálaszTörlés
  4. Szia, persze kérhetsz.:) Hát alternatíva az van, de még mindig ez a honlap amit fenn van magasan a legjobb közülük. Én most a 4. részt szedtem le innen, tudok adni mgé ezen kívül torrentet ahonnan leszedheted, de nekem reggel óta még csak 1%-ék jött le szóval azzal nem lennél igazán kisegítve. Tudom kicsit sok az 1 óra de olyan lehetőség ami gyorsabban szedi le nincs.

    VálaszTörlés
  5. Nem a gyorsasággal van gond, hanem azzal, hogy a fileserve sajnos nekem nem müxik. A visszaszámlálás után egyszerűen visszaugrik az eredeti állapotba, és akárhányszor kezdem előröl, mindig ezt csinálja. :( Régen megáról szedtem, de ugye azt kinyírták... :/

    VálaszTörlés
  6. Hát akkor csak torrentet tudok adni ami működik:
    http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?search=Q.E.D
    http://www.asiatorrents.com/index.php?page=torrent-details&id=736946103b9e08c4f7ab198e4f1ddeb07cefcea3

    Ha ezek se jók, hát akkor ötletem sincsen:( Az asia-ra tudok adni egy meghívót, de csak ennyit tudok segíteni, én most onnan próbálom leszedni az egész sorozatot, és hát reggel óta 9%-ot szedett le.

    VálaszTörlés
  7. Hát azért köszönöm! Még szétnézek egy-két oldalon, mert már találtam egyet, azt meg nem szerette a gépem... :/ Am imádom a sorozatot, sok sikert hozzá! :)

    VálaszTörlés
  8. Jaj, ez úgy hangzott, mintha le mondtál volna róla:(. Az asia torrent most egész jól megy nekem, van egy meghívóm, ha nem lennél fenn, egy próbát megér.

    VálaszTörlés
  9. Na, nincs még minden remény veszve, egy ismerős felajánlotta, hogy leszedi nekem! :D Most viszont a kint lévő link nem müxik nekem. Csak nálam van baj? :O Am torrentezni nem szoktam, még nem tudom kezelni... :D

    VálaszTörlés