2012. szeptember 16., vasárnap

First Kiss


Címe: First Kiss 
Műfaj: romantikus
Epízódok száma: 1

Sa egy 26 éves dolgozó nő. Mindene megvan egy dolgot kivéve. Még sose csókolózott senkivel se. Nem mintha nem akart volna, csak sose jött el a megfelelő személy. Középiskolába szerelmes volt a kosárcsapat tagjába Ohm-ba. De Ohm tudomást se vett Sa-ról, egészen addig, míg évekkel később vissza nem tért Thaiföldre, s meg nem látta benne az újra kezdés esélyét. Sa repesett a boldogságtól. Ohmmal tervezgetett jövőjét csak egy valami ronthatná el, még pedig egy balul sikeredő első csók. Épp ezen merengett a buszon, mikor egy véletlen folytán a mellette ülő Bass el nem lopja az első csókját. Mi lesz így a szépen eltervezett jövővel és Ohmmal? És ki ez az pimasz srác, aki még csak 18 éves de már megakarja hódítani hősnőnket  Megtudjátok ha megnézitek:)

Az, hogy thai filmet akarok fordítani nagyon hirtelen döntés volt nálam (kb ien. Hm.... De finom volt a vacsi. ÁÁÁ én thai filmet akarok fordítani.) Egyből neki is álltam keresgélni, végül a szűrő rendszerem segítségével 3-ra csökkentettem a filmek számát, és azok közül választottam ki ezt. Bár annyira nem szeretem, az olyan filmeket/doramákat, ahol a nő idősebb a srácnál, de itt annyira nem zavart engem ez a tény. Remélem, veletek is sikerül megszerettetnem ezt a furcsa új nyelvet. :)

(Sajnos nem találtam, hozzá szereplő gárdát)

Fordította: Tinti10
Ellenőrizte: Nestel


Softsub:

tinti10

4 megjegyzés:

  1. Szia, tetszett a film. Köszi, hogy lefordítottad. Én egyedül a nyelvvel nem tudok megbarátkozni, sajna a hangzása nem jön be.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm eme film feliratát:)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Nagyon köszönöm ezt a filmet! Most fogok thai-ul elkezdeni tanulni, szóval pont jól jött. ^^
    Ren.

    VálaszTörlés